Bejelentés


Biztos jövedelem az interneten ker A BŐSÉG - SIKER- JÓLÉT - BOLDOGSÁG bárki számára el

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Vállalkozó társam!

Ideális vállalkozás szabad vállalkozók és befektetők részére
Engedje meg, hogy feltegyek egy kérdést:
Ön szerint MILYEN vállalkozást érdemesebb folytatni? Robert Kiyosaki szerint: "...ami egy idő után személyes jelenlétünk nélkül is működik... A pénzt kell dolgoztatni, (a keveset is!) és a legjobb befektetés, ha saját magunkba és emberek tudásába fektetünk be."
1. A teljesítményünkkel, anyagi és szellemi erőfeszítéseinkkel arányosan növekvő jövedelmet biztosító, és az alkalmazottainkat költségtényezőnek tekintő vállalkozást. 2. Egy folyamatosan növekedő, kiegészítő jövedelmet biztosító, - az önfoglalkoztatottként csapatmunkában tevékenykedés feltételeit megteremtő - vállalkozást, melyben a partnereink adottságai és eredményessége a mi hatékonyságunk megtöbbszörözésének forrását is képezik.
Amennyiben a kérdésre a 2. választ tartja szimpatikusnak, akkor az alábbiakban hadd vázoljam fel a jelenleg ember által létrehozott legkorszerűbb vállalkozás kritériumait:.
Egy ideális vállalkozás
1. Nincs földrajzi határa (és jövedelmi sincsen) 2. Nincs alkalmazott 3. Visszatérő igény van a termékekre, vagy szolgáltatásra 4. Kicsi az induló tőkeigénye 5. Mindenkinek mindennap kell a terméke vagy a szolgáltatása 6. Készpénzüzlet 7. Alacsony a rezsiköltsége 8. Hordozható (változtatható irányítási helyszín) 9. Kizárólagos termékekkel vagy szolgáltatással rendelkezik 10. Nincs probléma a kormányhatározatokkal 11. Kihasználja a képességeket minden szinten (személyiségfejlesztő) +1 Akkor dolgozik benne amikor akar +2 Minimális a rizikó +3 Internet alapú +4 Korlátlan a jövdelem
és adnia kell: BŐSÉGET - SIKERT - JÓLÉTET - BOLDOGSÁGOT Ezekután talán felmerült Önben a kérdés, -ami jogos is-, hol van ilyen, és mi lehet ez? Megnyugtatom VAN ILYEN itt e hazában is!
Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van? Kérem írja meg most véleményét, nekem fontos mit gondol a weblapomon olvasottakkal kapcsolatban!
>>> ITT MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>
Ha elemzi vállalkozását, cégét és amit Ön a fentebb felsorolt kritériumok közül nem tud kipipálni, az nem Öntől függ. Azokon a pontokon nem Ön irányít, gondolom abban egyetértünk, hogy ez elég nagy kockázati tényező! Jól gondolom? Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljam a Kérdőív az érdeklődőknek oldalt:
>>> UGRÁS A KÉRDŐÍVHEZ >>>
Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni? Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten a "többlábon" álláshoz? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni napjainkban? Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?
Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!
Üzleti lehetőség
Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet... akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!) Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book! (Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)
FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Itt megadhatja elérhetőségeit:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!
Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak) Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez
Befektetés, passzív jövedelem
<<< VISSZA A BEKÖSZÖNTŐHÖZ <<<
UGRÁS A LAP TETEJÉREIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!