Bejelentés


Biztos jövedelem az interneten ker A BŐSÉG - SIKER- JÓLÉT - BOLDOGSÁG bárki számára el

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
2011-04-06 Új videó

Új videó: A Maci nem érti! És Ön?

tovább >>

Úgy érzi nem tud előbbre jutni?
Úgy érzi bármit is tesz, bármilyen keményen is dolgozik nem jut egyről a kettőre?

Nem tud kilépni a mókuskerékből?


BŐSÉG - SIKER - JÓLÉT - BOLDOGSÁG bárki számára..., internetes pénzkeresés, on-line vállalkozás, passzív jövedelem, karrier, siker.
Nos van egy jó hírem!!! Épp most talált rá arra az oldalra, ami segítheti Önt kiszabadítani abból az ördögi körforgásból, amelyből végre szeretne kitörni!

Hogy hogyan...?

Ma a XXI. században a legtöbb sikeres ember vállalkozó és a legtöbb szegény ember alkalmazott. Az internet elterjedése előtt ahhoz, hogy saját vállalkozásunk legyen bizony sok pénz kellett. Napjainkban azonban az internet korát éljük és az internet segítségével mi is működtethetünk egy saját vállalkozást anélkül, hogy pénzünket kockáztatnánk.

Miért dolgozunk másoknak? Miért másokat teszünk gazdaggá? Helyette nem lenne jobb saját magunknak dolgozni? Magunkat gazdaggá tenni?

Miért is vállalkozna Ön, és főleg miért az Interneten...
...kérem olvasson csak tovább, és azonnal kiderül!
"Semmi, a világ összes hadserege sem tartóztathatja föl azt, aminek eljött az ideje." (Victor Hugo)

Internetes pénzkereset...Tálcán kínálok Önnek egy lehetőséget! Egy olyan lehetőséget amivel vagy Ön él, vagy pedig…Üdvözlöm Kedves Látogató! A weboldal célja, hogy segítsen önnek megtalálni az utat egy szebb, sikeresebb, boldogabb jövő felé ebben az anyagias, rohanó világban és egy eredményes, működő megoldást kínáljon eddigi problémáira.
Szeretnék több pénzt, egy házat, esetleg egy kocsit, de jó lenne utazni…
Mennyi embertől halljuk ezt. Ugye önnek sem ismeretlenek ezek a szavak. De az igazág az, hogy semmi sincs ingyen! Az élet nem úgy működik, hogy semmit se adok és cserébe kapok. Mindent amit idáig elértünk azért értük el, mert tettünk érte. Ön is most azért van az oldalamon, mert valószínű változtatni szeretne. Talán egyetért velem ebben. Az is elképzelhető, hogy még a segítségemet is elfogja fogadni.
De hogyan?!
TALÁN ELKÉNYELMESEDTÜNK, NEM DOLGOZUNK ELÉG KEMÉNYEN?
Tudom, hogy sokan mindent megtennének a sikerért és tudom, hogy sokan keményen dolgoznak. Akkor mégis miért nincs több sikeres ember? Hol a hiba?
Rengeteg kiváló lehetőség van az életben arra, hogy rendezze pénzügyeit. Mégis ön él ezekkel a lehetőségekkel? Megteszi-e, ami a sikerhez kell? A legtöbbször nem! És miért nem…?
Mert fél.

Fél a kudarctól, a visszautasítástól attól, hogy mit mondanak majd szülei, rokonai, barátai, kollégái. Mindenkiben meg van ez a félelem. Kérdés csak az, hogy lehet-e, illetve akar-e ezen változtatni. De vajon megteszi-e? Meri-e? A legtöbbször nem! ...és miért nem?
Mert bizony fél.
Önt megfélemlítették, és folyamatosan ezt teszik Önnel! Csapdába került és nem is tud róla. De ebben nem Ön a hibás. Megvezették. ...és olyan sokan dolgoznak ezen, hogy a végén mindent elhisz és marad ahol van. Kinek jó ez? Elgondolkozott már azon, kinek állhat érdekében például, hogy a félelmét fenntartsa és hogy Ön ne jusson sehová?
AZOKNAK, AKIK ÖNBŐL ÉLNEK!
Várjunk csak egy kicsit
Kedves Látogató!
Önnek vannak problémái...?!
(Ugyan, kinek ne lennének...? Igaz?)
 • A munkahelyén a maximumot nyújtja még is úgy érzi nincs megbecsülve? Nem értékelik a munkáját?
 • A főnöke állandóan kiabál, kritizálja önt jogtalanul?
 • Reggel gyomoridege van, mert munkába kell mennie?
 • Több jövedelemre tartana igényt, szeretne váltani, de fél a bizonytalanságtól?
 • Képzelje el, hogy naponta akkor kel, amikor akar, akkor dolgozik, amikor akar, annyit dolgozik, amennyit akar. Jövedelmének csak az elvégzett munkája mennyisége és minősége szab határt! Otthonról dolgozik, nincs főnöke és nincs többé stressz és még segítenek is Önnek!
NEM LÉTEZIK!!!??? ÉN TUDOM, HOGY IGEN!
 • Ön vállalkozó, de vállalkozása nem úgy megy, ahogy azt remélte?
 • Ön vállalkozó de vágyálmait nem sikerült megvalósítani?
 • Szeretné a bevételkiesést más forrásból pótolni?
ITT MEGTUDHATJA A TITKOT TÖLEM!
 • Fogalma sincs róla, hogyan lehetne (18 év feletti) tanulóként biztos jövedelem forrása?
 • Azon gondolkodik, hogyan fedezhetné tanulmányait, függetlenül attól, hogy éppen mit tanul?
MEGMUTATHATOM, HOGY EZ NEM IS LEHETETLEN!
 • Nincs ötlete, hogyan juthatna jövedelemtöbblethez gyermekét otthonnevelő szülőként?
 • Nem tudja, hogyan lehetne majd gyereke(i) későbbi tanulmányait „túlélni”?
 • Azon töri a fejét, hogy hogyan is szerezhetné vissza ambiciózus szülőként tini gyermeke előtt szülői tekintélyét?
VAN EGY SZEMÉLYRE SZABOTT ELSŐ OSZTÁLYÚ ÖTLETEM!
 • Nem tudja hogyan egészíthetné ki nyugdíját minimális befektetéssel?
 • Passzív jövedelemforrások után kutat, de nem találja őket?
TUDOK EGY EREDMÉNYES STRATÉGIÁT AZ ÖN SZÁMÁRA!

Kíváncsi a jövőjére? Szeretné tudni hogyan tudna Ön alkalma-
zottból, vállalkozóból szabad emberré válni? Szeretné Ön elfe-
lejteni nyomasztó anyagi terheit és olyan életet élni, amilyenről mindig is álmodott és amelyet valójában megérdemel?
Ismerje meg mielőbb azt a kifejezetten Önnek szóló lehetőséget, mely
BŐSÉGET - SIKERT - JÓLÉTET - BOLDOGSÁGOT
is teremt egyszerre!

Ez mindazoknak megoldás lehet, akik saját kezükbe akarják venni az életük irányítását és szabadon akarnak dönteni saját sorsukról. Szeretne ön szabad ember lenni? Szeretné, ha életét nem mások, hanem ön irányítaná? Ha igen, akkor ezt a vállalkozást önnek találták ki. Elképzelhető, hogy az idő Önnek nem alkalmas most rá. Lehetséges, hogy Ön kihagyja ezt a lehetőséget és folytatja jól megszokott életét...
De mi van akkor, ha EZ AZ, amit már régóta keres...?
Az is elképzelhető, hogy ezt a tevékenységet jobban fogja élvezni, mint jelenlegi munkáját!
Eddigi konyhapénzének ésszerű átcsoportosításával elkezdheti ezt a többszörösen kipróbált internetes vállalkozást, amellyel megoldhatja pénzügyi gondjait, időt spórolhat meg családja, szerelme, hobbyja számára! Nem kell százezreket befektetnie, nem kell kockáztatni a pénzét. Vállalkoznia se kell rögtön a legelején. Ráér akkor vállalkozni, amikor ön képesnek érzi rá magát.
Csak kóstoljon bele!
De azt tudnia kell, hogy internetes vállalkozásával végre igazán saját kezébe veheti életét, változtathat eddigi életkörülményein, végre igazi sikereket érhet el, pénzt, időt és akár egy teljesen új életet teremthet saját és családja részére!
Képzelje el, hogy internetes vállalkozása sikeres működtetésével rendezi az Ön és családja anyagi helyzetét. Ha eddig Önnek és családjának anyagi gondjai voltak, bizonytalannak látták a jövőt, akkor mostantól készüljön fel arra, hogy egy hatástöbbszörözés elvét maximálisan kihasználó, kipróbált internetes vállalkozás elindításával megszüntetheti anyagi gondjait.
Juthat pénze felújításra, nyaralásra, befektetésre. Egy kilátástalan jövőkép alááshatja családja békéjét, de egy eredményes internetes vállalkozás csodákra képes.
Ha ön szeretne szabad ember lenni, a családjával többet foglalkozni, megszabadulni a számlák, csekkek nyomásától és hajlandó tenni is ezért,- mindezt anélkül, hogy önnek kockáztatni kéne meglévő vagyonát-, akkor ezt az üzletet Önnek találták ki. A lehetőség Ön előtt áll és csak Ön döntheti el mihez is kezd vele.

Kopornyik Jánosné Irén

Kedves Látogató! Kopornyik Jánosné Irén vagyok és részmunkaidőben (is) működtethető, önálló, saját internetes vállalkozásuk beindításában és fejlesztésében segítem az embereket, melynek eredményeként jogdíjszerű, passzív jövedelemre is szert tehetnek.
A célom, hogy - amennyiben ön változtatni szeretne jelenlegi életkörülményén - olyan információt adjak, ami kézzelfogható és segítséget nyújt abban, hogy anyagi helyzetét stabillá tegye és több ideje maradjon a fontosabb dolgokra. Ha ön valóban hajlandó lépni, akkor segíteni tudok abban, hogyan teheti ezt meg. Ha igényli tájékoztatom egy bizonyítottan működőképes jövedelem szerző módszer Titkáról, melynek igazi, stabil alapjai a XXI. században születtek meg.
Úgy érzi önnél minden rendben? Nem? Akkor mire vár! Ne késlekedjen, változtassunk együtt az életén egy bizonyítottan működőképes internetes vállalkozással! Én ön mellett leszek!
A BŐSÉG - SIKER - JÓLÉT - BOLDOGSÁG bárki számára elérhetővé válik!
Én segítek!
Legyen végre ura a saját életének!
Minden információt és támogatást megkap tőlem ahhoz, hogy internetes vállalkozásából származó jövedelmei a lehető legrövidebb időn belül a magasba emelkedjenek. Egy kipróbált, precízen működő, részletesen kidolgozott üzleti rendszert kaphat a kezébe. Egy internetes vállalkozást, ami alkalmas arra, hogy tőkebefeltetés nélkül, belátható időn belül megszabadítsa a mindennapok gyötrő problémáitól és olyan életet biztosítson Önnek és családjának, amilyent az álmaiban elképzelt.

Internetes pénzkereset

Nem győzöm hangsúlyozni...ami Önnek a legfontosabb!!! Ha teljesen biztos volna abban, hogy a kertje végében egy egész vagyon van elásva aranyban, rászánna-e 2 éven át napi 1-2 órát, hogy kiássa? Ingyenes kincskereső térképhez iratkozzon fel hírlevelemre most!
>>> IDE KATTINTVA AZONNAL FELIRATKOZHAT AZ INGYENES HÍRLEVÉLRE <<<
Természetesen az Ön élete most folyhat olyan mederben, amilyent elképzelt magának; ebben az esetben is hasznos lehet tovább böngésznie az oldalon, a világ dolgaival mindig megéri haladni! A természet egyik alaptörvénye, hogy minden változik, van egy kényszer rajtunk, nem maradhatunk állva! Folyamatosan változnunk kell, de azt tapasztalom, hogy nemigen fűlik a fogunk hozzá. Pedig saját, családunk, gyermekeink, vagy vállalkozásunk jövője múlhat rajta.
Az alábbi audiólejátszóra kattintva érdekes kérdéseket hallgathat meg!
"Tény, hogy az internet itt van. Ha tetszik, ha nem. Kikerülni nem tudjuk, csak egyet tehetünk: elfogadjuk, megtanuljuk, és megpróbáljuk a világ és a magunk hasznára fordítani. Hatalmas erőt jelent, hatalmas lehetőségeket. Esélyt arra, hogy egy sor problémát legyőzzünk, hogy a világunkat egy kicsit lakhatóbbá tegyük. Túlbecsülni azonban nem szabad. Az internet nem csodaszer! Életünk alapvető kérdéseit nem oldja meg helyettünk... Az internet pusztán egy eszköz. Újfajta, nagyon hatékony, ügyes eszköz, amit lehet rosszul is és jól is használni - mint minden mást, amit az ember valaha kitalált." (Máray Tamás - Mindentudás Egyeteme) Ahhoz, hogy megérthesse egy hatástöbbszöröző, internetes vállalkozás által Önnek felkínált egyedülálló előnyöket, nem árt tisztában lennie egypár alapigazsággal, és pontosan be kell tudnia határolnia jelenlegi helyzetét.
Valaha is feltette magának a kérdést:
Melyik térfélen is játszom?
Kezdjük is el talán a legelején és elemezzük a jelenlegi, fennálló jövedelemszerzési helyzetét:
AZ ÖN PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEI Robert Kiyosaki CASHFLOW NÉGYSZÖGE ALAPJÁN:
Pénzkereset a Cashflow négyszög alapján
- „A” = Alkalmazott (Ő a pénzért dolgozik) – ha valakinek van egy „állása”, akkor ez kimeríti az alkalmazotti lét fogalmát, de gondolkodásmód-beli különbségek is besorolhatják az egyént.
- „E” = Egyéni vállalkozó, vagy önalkalmazott (Ő a pénzért dolgozik) - Ők azok az emberek, akik nem szeretik, ha irányítják őket, ezért saját maguk döntenek, de csak addig van pénzük, amíg dolgoznak, ezért sokszor, nagyon sokat dolgoznak, hogy legyen pénzük, de talán még nagyobb mókuskerékben élnek, mint az alkalmazottak. Magyarországon a kis és középvállalkozások nagyon nagy része tartozik ebbe a negyedbe.
- „C” = Cégtulajdonos (Neki a pénz dolgozik) – ezt itthon nagyon összekeverik, helytelenül azzal a jelenséggel, hogy van egy cégem, de dolgozok benne napi 23 órát. Az igazi cégtulajdonos elmehet úgy nyaralni, hogy ha három hónap múlva visszajön, akkor a cég vagyona nagyobb lesz. Amíg ez nincs megszervezve, nincs kialakítva, felépítve, addig csak egyéni vállalkozóról, önalkalmazotti viszonyról beszélhetünk.
- „B” = Befektető (Neki a pénz dolgozik) – azok az emberek tartoznak ide, akik a pénzüket dolgoztatják és beszédükben a befektetés, és a hozam tükröződik vissza. Ők azok az emberek, akiknek a pénz dolgozik. Ők nem foglalkoznak semmilyen munkával, ami nem a pénzük dolgoztatásán alapszik. Ők igazi szabad emberek, amit mindenki elérhet idő és energiaráfordítással.
Az eddig legfontosabbnak ítélt Kiyosaki-gondolatok:
• Az anyagi jövedelemnek négy formája van: az alkalmazotti, egyéni vállalkozói, cégtulajdonosi és befektetői mód. • Ahhoz, hogy anyagilag függetlenek legyünk, passzív jövedelemforrásra van szükségünk. • Különbséget kell tennünk a költség és anyagi eszköz között. Az előbbi elvonja, az utóbbi generálja a rendelkezésre álló pénzt. • A befektetői szférába a legrövidebb út a vállalkozóit érintve vezet. A gazdag emberek attól gazdagok, hogy nem a nettó, hanem a bruttó jövedelmük fölött rendelkeznek. • A legtöbben életük befektetésének tartják a megvásárolt, megépített családi házat, valójában ez az a költség, ami miatt gyakran évtizedekre szóló hiteltörlesztésre adják a fejüket. A hosszú távú hitel gúzsba köti az embert és elszívja az anyagi erőforrásokat. A befektetés mindig pénzt termel és soha nem von el.
ROBERT KIYOSAKI-TÓL TOVÁBBI GONDOLATOKAT TÖLTHET LE AZ ALÁBBI LINKEKEN!
Ha kíváncsi egy különleges Kiyosaki interjúra és videóra is, akkor kattintson! >>> Robert Kiyosaki interjú és videó <<<
A cashflow négyszög jellegzetessége, hogy a bal oldalán elhelyezkedő személyek aktív jövedelemmel, míg a jobb oldalán találhatóak passzív jövedelemmel rendelkeznek. A másik érdekesség, hogy a pénzkeresők 90%-a a bal oldali térfélen, és a maradék 10% pedig, a jobb oldalon található. A pénzek elhelyezkedése viszont pont fordítva alakul: a négyszög bal oldalán a jövedelmek mindössze 10%-a, a jobb oldalon a 90% található.
A pénzkeresők 90%-a osztozik a pénzek 10%-án! Ez aztán a fényes kilátás!
Átfogó, biztonságos megoldást adhat egy korszerű, hatástöbbszöröző internetes vállalkozás!
Egy ilyen hatástöbbszöröző, internetes vállalkozás működtetése segíthet abban, hogy Ön könnyedén átjuthasson a cashflow négyszög jobb oldalára, a passzív jövedelmi oldalra, mint saját üzletének a tulajdonosa (ahogy az ábrán a kék nyilak is mutatják). Benne lehet az emberiségnek abban a 10%-ában, akik a vagyon 90%-án osztoznak! Hogy hangzik? Gondolja végig...Van-e Önnek más lehetőség a kezében, amivel ezt meg tudja csinálni! Átjutni a negyszög bal oldaláról a jobb oldalára, azért nem megy munka és erőfeszítés nélkül. Az a célom, hogy bárkinek biztosítsam a lehetőségét annak, hogy független vállalkozóvá válhasson. Idő és energia befektetésére lesz szükség ahhoz, hogy Ön felépítse saját üzletét. De soha sem lesz egyedül: egy profi csapat fog Önnek segíteni a vállalkozása működtetésében, akik anyagilag és erkölcsileg érdekeltek az Ön sikerében.
Minden Önön múlik... Mostantól Öné a felelősség! Ön dönti el, hogy mihez kezd ezzel a lehetőséggel. Ad egy esély magának, családjának, vagy továbbra is a megszokott módon éli az életét, ami első látásra egyszerűbbnek tűnik, de napjainkban nagyon bizonytalan. De folytassuk tovább a helyzetelemzést a tisztánlátás érdekében:
Jelenleg háromféle jövedelemszerző módot ismerhetünk:
Az első azt jelenti, hogy az időnket váltjuk át pénzre. A lakosság 95 - 96 százaléka ezt csinálja. Ennek a módszernek van egy veleszületett problémája. Az, hogy az emberek kifutnak az idejükből. Mindenkinek azonos idő áll a rendelkezésére, és ha valaki az idejét bocsátja áruba, akkor nyilvánvaló, hogy van egy határ, aminél már nem képes több pénzt keresni. Ez az a jövedelemszerző stratégia, amit az iskolában tanítottak nekünk, és amit a szüleinktől is leginkább eltanulhattunk. Kompromisszumkötésre kényszerültünk szinte minden téren és idővel rájöttünk, hogy nem ez az igazi megoldás. A második egy kiváló stratégia, aminek a lényegét a befektetett pénzből keletkező jövedelem jelenti. Azok, aki jól értenek ehhez a módszerhez, tisztában vannak azzal, hogy a hatástöbbszörözés elve fontos szerepet játszik ezen a területen. Száz személy közül, mindössze csak hárman értenek ehhez a technikához, és néhányan közülük igazán tehetségesek. A harmadik stratégia az, amit a gazdagok állandóan alkalmaznak. Ez a hatástöbbszörözés elve. Körülbelül csupán a lakosság egy százaléka alkalmazza ezt a módszert, miközben az összes keletkező jövedelemnek legalább a 96 százalékát ők teszik zsebre. Ez a stratégia azt jelenti, hogy úgy teszünk szert több jövedelemforrásra, hogy megtöbbszörözzük az időnket.
A passzív jövedelemről bővebben olvashat ITT
Felmerülhet a kérdés: és ezt miért nem használják az emberek, ha létezik? Roppant egyszerű: Nem tudnak róla, vagy nem hiszik el! Honnan veszem ezt? ÉN SEM TUDTAM RÓLA ÉS NEM AKARTAM ELHINNI, HOGY LÉTEZIK ILYEN! Most azonban már nincs ilyen gondom...
A jövedelemszerzésnek tehát nem sok köze van a többség által elfogadott munkához!
"Ha azok közé tartozol, akik szerint a kemény munka és a becsületesség gazdaggá fog téged tenni, akkor verd ezt ki a fejedből, mivel ez nem igaz. A gazdagság, ha egyáltalán bekövetkezik az ember életében, az nem a szerencsének, vagy a véletlennek lesz köszönhető, hanem meghatározott alapelvek egy adott igény kielégítése érdekében történő alkalmazásából ered."(Napoleon Hill)
Egyetért? Tiltakozik? Véleménye van? Kérem írja meg véleményét (akár név nélkül!), nekem fontos mit gondol az itt olvasottakkal kapcsolatban!
>>> IDE KATTINTVA MÁRIS MEGÍRHATJA VÉLEMÉNYÉT >>>
Mit gondol Ön a saját jövőjéről?
Ha Ön nincs megelégedve saját helyzetével és a jövőt is bizonytalannak látja - lehet, hogy mást (is) kellene csinálnia?
Mire vár? Az idő visszafordíthatatlan! Ne habozzon! Lépjen most!
Mit szólna hozzá, ha... Akár 48 órán belül Önnek kockázat-mentesen lehetne egy professzionális, jól működő internetes vállalkozása, amellyel a jelenlegi munkája mellett, pluszban meg tudna keresni minden hónapban félmillió forintot? Változtatna ez az Ön életén? Mindezért nem kell eladósodnia, nem kell hitelt felvennie, nem kell külön tőkét befektetnie és semmilyen pénzügyi kockázatot nem kell vállalnia... érdekelné a dolog? Ha azt is hozzátenném, hogy ettől fogva tapasztalt üzletemberek segítenek Önnek, hogy ebből a vállalkozásából egyre több pénz kereshessen... hogy érintené ez Önt?
Szkeptikus, hiszi is, meg nem is? Pedig...
EZ NEM SEMMI!
6 HÓNAP MEGELÉGEDETTSÉGI, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Vállalkozásának elindításakor kap tőlünk 6 hónap pénzvisszafizetési garanciát! Ez azt jelenti, hogy 6 hónapon keresztül kipróbálhatja magát ebben az internetes vállalkozásban, minden rizikó nélkül, anélkül, hogy kiváltaná vállalkozói igazolványát. Ha közben mégsem azt kapná, amit elvárt (befektetett munkája alapján) vállalkozásától, vagy menet közben kiderül, hogy ez a lehetőség nem Önnek való, akkor 6 hónapon belül kiszállhat belőle, és eddigi befektetett pénzét mind visszakapja!
Ez az ajánlat, egy nem mindennapi lehetőség! Ne hagyja ki, mivel nincs kockázata! Lépjen még ma!
6 HÓNAP MEGELÉGEDETTSÉGI, PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Lehet, hogy kényelmetlen volt a kérdés, de ha Ön mindezekől el mert gondolkodni, akkor megtette az első lépést ahhoz, hogy élete más irányba induljon el!
Gratulálok!
Segítségül fogadjon el egy-egy hanganyagot két sikeres üzletembertől!
Az alábbi audiólejátszót elindítva meghallgathatja, hogy Dr. Vass Krisztina közgazdász-jogász-befektető, fiatal, sikeres üzletasszony miképp vélekedik napjaink fogyasztói társadalmáról és arról a kérdésről, hogy kit is gazdagít az átlagember:
vagy saját számítógépére
Letöltheti innen
Az alábbi audiólejátszóra kattintva meghallgathatja, hogy Vágyi Jenőnek ,-aki eddigi egyetlen, sikeres, magyar, üzletemberként szerepelt a Wall Street Journal címlapján-, mi a véleménye Cashflow négyszög két oldaláról és a vállalkozói gondolkodásmódról:
vagy saját számítógépére
Letöltheti innen
Most pedig lássuk mit mondanak azok, akik már belekóstoltak ebbe a vállalkozásba és sikereket értek el:
Gál Ferenc és Nóra, Rábapaty
Nagyné László Anita, Kemenesmagasi
Nagy Melinda, Eger
Dr. Vass Krisztina, Pécs
HI, Baja "Mindig nyitottak voltunk az új dolgokra és kipróbáltuk magunkat több vállalkozásban is. Nagyon sokat dolgoztunk, sőt néha kockáztattunk is vállalkozásaink során, de egyik sem adta meg az igazi lehetőséget arra, hogy valóban szabad, kiegyensúlyozott életet élhessünk. Amikor megtalált minket ez a lehetőség, megtetszett az áruház és arra gondoltunk, milyen kényelmesen tudunk majd vásárolni. Ez volt akkor. És mit érzünk ma? Egy kiváló céggel a háttérben, egy világszínvonalú vezetőképző szervezet segítségével és profi szponzorainkkal saját kezünkbe vehettük életünk irányítását. Célunk minél több sikerorientált embert találni és velük együtt átélni fantasztikus dolgokat." KB, Budapest "Ez az üzlet az egyik legjobb lehetőség arra, hogy szembenézzünk valódi önmagunkkal. Ha megfutamodsz, magad elől menekülsz el. Ha megcsinálod, nyomot hagysz magad után a világban. A szeretet nyomát. Szerintem ennek van igazán értelme: közel kerülni önmagunkhoz." MTN, Székesfehérvár "Mindketten vezető beosztásban dolgoztunk és emellett sikeres vállalkozásokat működtettünk, amikor felismertük ebben az üzletben rejlő lehetőségeket. Kezdetben időt, hosszú távú perspektívát és anyagi biztonságot akartunk elérni az üzlet által. Ma már tudjuk, hogy olyan úton indultunk el, ahol a legszebb emberi értékeket kapjuk és továbbíthatjuk mások felé." TG, Nyúl "Egyetemistaként talált rám az üzlet, hamar rájöttem, hogy segítségével hosszú távú céljaimat gyorsabban meg tudom valósítani. Egy olyan élet lehetőségét tette elérhetővé számomra, amiről mindig is álmodtam." FI, Révfülöp "Tanárként és hagyományos vállalkozóként kiszolgáltatott jövő állt előttünk. Olyan lehetőségre voltunk nyitottak, amely jövőt, kiszámíthatóságot nyújthat, ugyanakkor csodálatos emberi környezetet is." PD, Budapest "Ez az üzlet fejlődés. Arról szól, hogyan hozd ki magadból a maximumot. Útközben gazdag leszel, szabad, nem kell munkahelyre járnod, azt csinálsz az időddel, amit akarsz. Megtanulod, ki is vagy és mi az, ami tényleg boldoggá tesz. Fantasztikus barátokra teszel szert és olyan életet élsz, amit imádni fogsz." CSJ, Nyíregyháza "Mindig nyitottak voltunk az új dolgokra, a változásra. Alkalmazottként és vállalkozóként is kipróbáltuk magunkat. Úgy gondoljuk, ez az üzlet megadja a lehetőséget arra, hogy kihozzuk magunkból a maximumot emberileg és rendbe tegyük az életünket anyagilag." BÉ, Budapest "Szüleim egész életükben alkalmazottak voltak, majd „kisnyugdíjassá” lettek. Tanárként még most is hihetetlen számomra, hogy ez az üzlet pár év munkával ennyi pénzt, perspektívát és szabadságot nyújt. Nagyra értékelem, hogy itt tanítanak a világ legjobb tanárai, akik olyan légkört teremtenek, melyben lélekben és nyereségben egyszerre lehet mövekedni." JZS, Oroszlány "Soha nem hittük, hogy nekünk is lehet egy sikeres vállalkozásunk. Ezzel az üzlettel megvalósult. A profi termékek, a tudatos tervezés és képzés megadta az alapokat." KE, Bátaszék "Kislány koromban mindig úgy képzeltem, ha felnőtt leszek, sikeres leszek a munkámban, mindig azt csinálom, amit szeretnék. Ez nem így történt, de mindig éreztem, sokkal több van bennem. Kerestem a lehetőséget, és már féltem, hogy kifutok az időből, mikor találkoztam ezzel az üzlettel. Ha nem felejtetted el, hogy miért születtél, megvalósíthatod az álmaidat. Én ezt kaptam ettől az üzlettől." KZ, Sarkad "Mindig álmodtunk egy jobb jövőről, és megértettük, ahhoz, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk, változnunk kell. Más gondolkodásra, tanulásra és arra van szükség, hogy kihozzuk magunkból, amire valójában képesek vagyunk. Hálásak vagyunk az üzletnek." PJ, Solymár "Minden megváltozik, ha jön egy lehetőség és nem megyünk el mellette... Ha van célod, hajlandó vagy tanulni és elvégzed a szükséges munkát, akkor ez a lehetőség neked is szól!"
Ha érdekesnek találta amit eddig olvasott, látott és hallott, akkor további információkért kattintson az alábbi linkekre is!
ALKALMAZOTT ÉS A NAGY ÁTVERÉS
AKTÍV, VAGY PASSZÍV JÖVEDELEM
EGY IDEÁLIS VÁLLALKOZÁS
AZ ISKOLA JÓL FELKÉSZÍT...
EGY ÉRDEKES KÉRDŐÍV...
UGRÁS AZ OLDAL ELEJÉRE
Hogyan, és mivel tudná a hatástöbbszörözés elvét a legoptimálisabban kihasználni? Hogyan tud Ön is saját üzletet beindítani az interneten a "többlábon" álláshoz? Hogyan kell egy sikeres internetes vállalkozást felépíteni? Foglalkoztatták már valaha ezek a kérdések? Utánajárt már a lehetőségeknek?
Amit most ajánlok önnek, az nem mindennapi lehetőség! Ne feledje a PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT!
Internetes pénzkeresés Internetes vállalkozás
Hírlevelemmel Ön az elsők között lehet... akik megtudhatják a TITKOK-at, melyek segítségével Ön is végre igazi pénzeket kereshet és ha igényli, részletesen felfedem Ön előtt egy évek óta sikeres Internetes Vállalkozás TITKAI-t is! Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövője múlhat rajta.
egyéni vállalkozás
Iratkozzon fel MOST az ingyenes hírlevél-sorozatra, és Önnek exkluzív hozzáférést biztosítok Magyarország egyik legkeresettebb, profi üzleti előadójának 5 hanganyagához. (Tréningjeit napjainkban cégek tucatjai veszik igénybe súlyos százezrekért!) Tanuljon most profiként a profitól!
Hallgassa meg a titkokat, mit tanulnak a vérbeli üzletemberek!
(Az elérési linket majd egy válasz e-mailban fogja megkapni.) Ráadásként letöltheti ingyen ajándékként a VÉRBELI VÁLLALKOZÓ című könyvet elektronikus formában és hozzájuthat egy rövid, ismertető hanganyaghoz is.
... és mindez még SEMMI!
FIGYELEM!!!
hogyan lehet gazdag
Hogyan lehet GAZDAG anélkül, hogy nyerne a lottón című e-book! (Az e-könyvek megtekintéséhez legalább az Adobe Acrobat Reader 6.0 program szükséges!)
FELIRATKOZÁS UTÁN AZONNAL LETÖLTHETI!!!
Itt megadhatja elérhetőségeit:
*Az Ön neve:
*Az Ön E-Mail címe:
Az Ön lakhelye (település):
Az Ön telefonszáma:
Az Ön státusza:
* Kötelező kitölteni! A 2008. évi XLVII. törvény elektronikus hirdetésekre vonatkozó szabályozása szerint magánszemélyeknek nem küldhető e-mailben információ, amennyiben az illető nem adja meg a nevét és a lakhelyét. Kérem, adja meg nevét és lakhelyét is, hogy tájékoztatni tudjam!
Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra!
Tudom, hogy ebben az országban sok agilis, értelmes és a sorsán változtatni akaró ember él, akiket maguk alá temetnek a hétköznapok terhei. Nem látják a kiutat. Nincsenek lehetőségeik. Ki vannak éhezve valamire, amivel könnyebbé tehetik az életüket. Nem is tudják igazából, hogy mit keresnek, de azt tudják, hogy a maguk urai szeretnének lenni. Saját maguk szeretnék beosztani az idejüket, megmondani mennyit dolgozzanak és azt is, hogy mennyi pénzt keressenek.
Ezért különösen szeretném a figyelmébe ajánlani, hogy....
További kapcsolódó, értékes anyagokat tölthet le ITT, melyek segíthetnek az Ön döntésében!
De engedje meg kedves látogató, hogy őszinte legyek Önnel! Nincs igazán szükségem siránkozókra, elégedetlenkedőkre, és olyanokra sem, akik másoktól várják a saját problémáik megoldását.
Ha Ön továbbra is hisz még a szerencséjében, akkkor inkább töltse le itt a Hogyan nyerjünk az 5-ös lottón
című e-bookot!
(Az e-book megtekintéséhez az Adobe Acrobat Reader program szükséges!)
Ugye Ön is szereti az ajándékokat? Akkor...
Internetes pénzkeresetinternetes jövedelemPasszív jövedelem
TEGYE CSAK MEG! NE HABOZZON!

Csak ajánlja tovább a WEBOLDALT mindössze 3 barátjának, ismerősének. (amennyiben az oldalon lévő információk Önnek hasznosnak bizonyultak) Minden bizonnyal hálásak lesznek érte!
Cserébe én egy TITKOS AJÁNDÉKOT adok Önnek, melyet elküldök az e-mail postafiókjába!
Ehhez nem kell mást tennie, mint kattintania az alábbi banneren, kitöltenie a megjelenő űrlapot és elküldenie!
És ez az AJÁNDÉK máris az Öné!
Kattintson IDE az ajánlás elküldéséhez


Pénz - Idő - Életminőség bárki számára
Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás freestat.hu LinkTÁR-TOP www.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere :: Waoo Toplista Álompalota-Ingatlan Portál odp.hu - Önkéntes Directory Projekt Új ingatlan Linkkatalógus és webdirectory Üzlet, pénz, vásárlás linkek Bodai,esküvői fotózás Intim torna tanfolyam Esküvői szolgáltatók bemutatkozó cikkei Társkereső fotózás Portréfotózás

Esküvői fotózás, rendezvény fotózás, portréfotózás

Apro-hirdeto.NET - Hirdetés Feladás Ingyenes társkereső Online pénzkeresés linkgyűjtemény ingyenes linkcsereIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!